Συνέντευξη με την Έλενα Δεφίγγου, ιδρύτρια της εταιρείας που εγγυάται την επιτυχία των θεματικών events

Ο Τρελοκαπελάς σάς καλωσορίζει στην… Weddingland και μια πριγκίπισσα σάς προσφέρει ένα ποτήρι σαμπάνιας όσο ένας ακροβάτης «παίζει» με τη φωτιά… Όχι, δε βλέπετε κάποιο αλλόκοτο όνειρο. Βρίσκεστε στον μαγικό κόσμο που «χτίζουν» για την ημέρα του γάμου σας οι επαγγελματίες της Defingou Events! Η Έλενα Δεφίγγου, ιδρύτρια της εταιρείας, μας δείχνει πώς το παραμύθι μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από performances που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη των καλεσμένων.

Πώς εμπνευστήκατε το project και ποιος είναι ο ρόλος σας στην Defingou Events; Τι είδους επαγγελματίες θα βρει κανείς στην εταιρεία σας;

Αφετηρία αυτού του ταξιδιού ήταν ο χορός, και σήμερα μετράω 15 χρόνια στον χώρο του θεάματος και των εκδηλώσεων. Αρχικά ως επαγγελματίας performer και στη συνέχεια, αναλαμβάνοντας την καλλιτεχνική επιμέλεια σε πολλά θεματικά projects σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακάλυψα μια εσωτερική ανάγκη για δημιουργία και πρωτοτυπία, η οποία με ώθησε να ασχοληθώ με τα θεματικά events. Ως ιδρύτρια της εταιρείας Defingou Events, στοχεύω στη δημιουργία εικόνων και αξέχαστων αναμνήσεων -ειδικών για κάθε περίσταση-, και η ομάδα μου συνεργάζεται και συντονίζει ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών στον τομέα του θεάματος, όπως fire dancers, μουσικούς, ηθοποιούς, ειδικούς circus performers και άλλους.

Υπάρχουν στάνταρ θέματα από τα οποία επιλέγουν οι μελλόνυμφοι ή ράβετε κοστούμια αποκλειστικά για το concept που έχει σκεφτεί το ζευγάρι;

Ειδικότητά μας είναι η μοναδικότητα! Δημιουργούμε custom-made projects και shows βασισμένα αποκλειστικά στις απαιτήσεις του εκάστοτε ζευγαριού. Παράλληλα, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από ολοκληρωμένα projects που έχουν υλοποιηθεί στο παρελθόν με επιτυχία για να εμπνευστούν οι μελλόνυμφοι.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις των καλεσμένων στη θέα των shows σας;

Τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Αρχικά, οι καλεσμένοι εντυπωσιάζονται. Στη συνέχεια, φαίνονται απορροφημένοι από το θέαμα που εκτυλίσσεται, εκπλήσσονται από τη ροή του και τελικά ενθουσιάζονται. Συχνά, λαμβάνουμε συγκινητικές ευχαριστίες, τόσο από το ζευγάρι όσο και από τους καλεσμένους του. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας. Μοιραστείτε μαζί μας τις top 3 εμφανίσεις σας σε γάμο. Σίγουρα, στις τρεις καλύτερες εμφανίσεις μας είναι το Phantom Utopia Fireshow με τις εντυπωσιακές χρυσές εμφανίσεις, το Aerial Show με τα εκλεπτυσμένα κοστούμια, και τo Crystallize Violin Show με τον LED φωτισμό και τα κοστούμια με κρύσταλλα Swarovski.

Αντιστοιχίστε το ιδανικό show για κάθε είδος γάμου:
High tech γάμος: Led show performances
Glam γάμος: Fire show performances
Γάμος και βάπτιση μαζί: Ακροβάτες, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ
Εναλλακτικός γάμος: Ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς! Από face και body painting μέχρι χοροθεατρικά, διαδραστικά shows. Παρ’ όλα αυτά, όλα τα projects μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά είδη γάμου!

Περιγράψτε μας τα παρακάτω με τους δικούς σας όρους, βασιζόμενη στο θέμα του φετινού Yes I Do Catwalk by ghd…

Έρωτας είναι… ο τζόγος της ζωής.

Γάμος είναι… μια διαχρονική μελωδία.

Αγάπη είναι… η προσφορά ενός κρυστάλλινου ποτηριού με σαμπάνια.

Σχέσεις είναι… οι πέρλες που συνθέτουν το ομορφότερο κολιέ.

Γαμήλιο πάρτι είναι… ο χορός της φλόγας των κεριών.

Οικογένεια είναι… μια συντονισμένη χορογραφία.

Φιλία είναι… γεύσεις ισορροπημένων αντιθέσεων.

Η Defingou Events με τρεις λέξεις:
Πρωτοτυπία, πάθος και επιμονή.

Είναι βέβαιο ότι θα μας εντυπωσιάσετε στο Yes I Do Catwalk by ghd! Αλλά πώς;
Με λάμψη, πρωτοπορία και μια δόση μαγείας! Εξάλλου, γνωρίζουμε τη συνταγή για να εντυπωσιάσουμε έναν… Great Gatsby. Τα υπόλοιπα επί σκηνής…

Πηγή: Yes I Do Catwalk by ghd | The partners